Split camming software

Veel webcamgirls maken gebruik van split camming software. Op deze manier kun je namelijk tegelijkertijd op diverse webcamplatformen werken. Het voordeel wat jij hierdoor hebt is dat je veel meer geld tegelijkertijd kunt verdienen. Je werkt gewoon een paar uur in de week maar kunt zo wel extra geld krijgen omdat je geen extra uren hoeft te draaien op een ander platform.

Efficiënt werken is het zeker! Maar het is dan wel goed om te weten hoe dat het programma dan precies werkt. Hoe kun jij dit gebruiken en welke software heb jij dan nodig? We leggen het je op deze pagina allemaal uit.

Werking van split camming software

Bij een webcam platform zullen ze je altijd vragen welke webcam je wil gebruiken tijdens je werkzaamheden. Als jij een webcam in gebruik hebt voor een andere webcamsite dan kun je die niet nog eens gebruiken. Dit kan het systeem zelf zien want dan krijg je te zien dat de betreffende webcam al in gebruik is.

Een andere optie die je dan hebt is dat je een extra webcam koopt zodat je ze beide aan kunt zetten, per cam een platform. Maar is dat aan te raden? Eigenlijk niet, want je hebt gewoon een goede webcam nodig die je op je laptop of pc aansluit. Als je er meerdere aan zou schaffen kost je dat weer extra geld en als het niet nodig is, waarom zou je het dan doen?

Je gaat gewoon de focus leggen op één webcam van hele goede kwaliteit en dan kun je de splitcam software gaan gebruiken. Dit houdt eigenlijk in dat jij een webcambeeld gaat kopiëren. Dit doe je dan op meerdere websites tegelijkertijd en dan kun je op meerdere platformen tegelijk aan het werk zijn en dus veel meer geld verdienen.

Je krijgt dankzij de webcam split software de optie om het webcam beeld te streamen naar diverse camsites. Op die manier kan je meer geld verdienen.

Meestal kan de webcam split software rekening houden met de nodige eisen van een webcam platform. Je krijgt dan alle vrijheid met je webcam!

Er zijn vaak nog meer functies, maar welke dat zijn hangt weer af van het programma waar je gebruik van maakt.

Is mijn PC geschikt voor split software?

Het is wel goed dat je vooraf even nagaat of dat je computer of laptop wel geschikt is voor split camming software. Webcam model worden gaat niet helemaal vanzelf. Je moet soms een paar dingen uitzoeken, maar dat is eenmalig.

Als het eenmaal werkt hoef je er niets meer aan te doen. Je pc of laptop moet soms harder kunnen werken omdat je op meerdere platformen tegelijkertijd aan het werk bent. De eisen die je minimaal nodig hebt zijn minimaal Windows 8 (een hogere versie is altijd beter). Een Intel Core i3 of vergelijkbaar maar het beste is een snellere en dan minimaal 2GB aan RAM-geheugen. Meer geheugen is uiteraard altijd beter!

Soms komt het voor dat een laptop of pc het toch even lastig heeft als je op meerdere platformen tegelijkertijd aan het werk bent. Probeer het dan eens op een andere pc en zorg ervoor dat het allemaal optimaal werkt of vraag advies wanneer je er niet uitkomt.

Verdien minimaal €0,20 per klant, per minuut
Verdien tot 80% van de uitgaven van je bezoekers
Verdien tot 50% van de uitgaven van je bezoekers
Verdien tot 60% van de uitgaven van je bezoekers
Verdien tot 45% van de uitgaven van je bezoekers
Verdien 50% van de uitgaven van je bezoekers

Aanbevolen split cam software

Je kunt eens rondkijken welke splitcam software er zoal is maar dan zie je al snel dat er verschillende programma’s zijn die jij kunt gebruiken. Meestal kun jij er gratis gebruik van maken. Alleen moet je er dan wel rekening mee houden dat je dan ook virussen kunt binnenhalen. Iets dat je absoluut niet wil.

Vaak zal een gratis download ook geen HD ondersteunen dus dan is dat niet ideaal om te gebruiken. Je hebt namelijk wel optimaal scherp beeld nodig om je klanten een plezier te doen! Ze kunnen ook een watermerk gebruiken welke je dan over je beeld ziet en dat is niet professioneel. Het beste wat jij dus kunt doen is kiezen voor een betaalbaar programma.

Veel professionele webcammodellen kiezen dan voor Webcam Splitter of voor Webcam Splitter Pro. Welke keuze jij maakt, hangt af van wat jij fijner vindt in het gebruik. Voor zo’n 30 euro kun jij de Pro variant al kopen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je kunt gaan streamen in HD kwaliteit.

Ook wordt er alles aan gedaan om het programma veilig te houden door de makers. De programma’s eisen niet zo heel veel van je computer of laptop en ook dat is fijn zodat ze gewoon snel werken! Maar wel goed om te weten is dat Webcam Splitter Pro toch wel wat meer functies heeft dan Webcam Splitter. We hebben voor je op een rijtje gezet welke functies alleen de Pro versie heeft:

Je kunt met de Pro variant tot wel 4 echte webcam apparaten splitsen. Deze kun je ook tegelijkertijd uitvoeren met de webcam splitsoftware.

Het is mogelijk om zowel de input als de output resolutie aan te passen. Je kunt dus zelf de videokwaliteit aanpassen aan je eigen wensen en voorkeuren.

Webcamshows tot een nieuw niveau brengen kan dankzij de Picture in Picture (PiP), dit kan met de ondersteuning voor een virtuele webcamera.

Er is nog een extra functie en dat is de uitgebreide opdrachtregelinterface en dat is bedoeld voor het uitvoeren van complexe en op maat gemaakte projecten.

Als je weet wat je ermee moet doen kan dit interessant zijn voor je. Erg technisch, dat wel, maar je hebt het niet perse nodig als je zelf gaat webcammen.

Je kunt de schermbronmonitor selecteren. Als je gebruik maakt van meerdere schermen kan dit interessant voor je zijn.

Waar moet je aan denken als je gaat split cammen?

Soms wordt er net wat te eenvoudig gedacht over het split cammen. Veel mensen denken namelijk dat het allemaal automatisch gaat en dat je zo dus in korte tijd lekker veel en snel geld kunt verdienen als webcamgirl.

Meestal is dat ook wel zo, maar toch moet je een paar dingen goed weten. Het is namelijk niet op ieder webcamplatform toegestaan om de splitcam software te gebruiken. Een platform wil namelijk dat jij de aandacht hebt voor jouw klanten op hun platform. Aandacht delen dat is iets wat veel klanten niet graag willen, want ze betalen voor aandacht van jou.

Denk er dus aan dat je pas gaat splitcammen als je de nodige ervaring hebt opgedaan als camgirl. Je kunt op deze manier namelijk beter inschatten op welke verschillende platformen het mag en waar niet en hoe je op de klanten in kunt spelen.

Levert het werken op meerdere webcamsites extra geld op?

Er wordt misschien wel te eenvoudig gedacht over dat je meer geld gaat verdienen als je op meerdere platformen actief bent als webcamgirl. Je hebt misschien nog niet zoveel ervaring en nog niet zoveel klanten. Dan moet je er dus ook rekening mee houden dat je ervaring en bekendheid op moet bouwen.

Als je veel klanten hebt op een platform, dan wil je er alles aan doen om hen tevreden te houden. Als je dan ook nog op een ander platform tegelijkertijd actief gaat zijn, dan kun je het niet allemaal bijhouden en dat zou zonde zijn, want dat kan je dus klanten kosten en dus minder geld opleveren. Houd er daarom rekening mee wat je gaat doen en zeker als je 1 op 1 gaat chatten dan moet je je aandacht echt bij je klanten houden!

Hieronder volgen een drietal tips waar je rekening mee moet houden tijdens je werk als webcam model.

Klanten betalen jou per minuut en daarvoor willen ze wel graag de volledige aandacht krijgen van jou als webcamgirl.

Je mag niet altijd splitting software gebruiken op ieder webcam platform, houd je daarom aan de regels die per platform gelden.

Je moet altijd de kwaliteit van je werk altijd voorop zetten. De best betalende klanten wil je graag aanhouden dus focus je daar op en geef hen de volledige aandacht die ze nodig hebben.

Op welk site kun je als webcammodel het beste werken?

Je kunt soms een aantal cam platforms met elkaar combineren, maar niet altijd. Het ligt eraan wat je wil doen en hoe je het aan wil pakken. Er zijn tal van manieren te bedenken maar dit is heel persoonlijk. Bedenk je goed op welk platform je aan de slag wil gaan. Je kunt met klanten chatten, je kunt een webcamshow geven en je kunt het combineren.

Hieronder kun je een overzicht vinden van de diverse webcamsites.

IsLive

 • Hoge verdiensten
 • 3x per maand uitbetaald
 • Veel Nederlandse bezoekers
 • Online waar en wanneer je maar wilt
 • Zelf bepalen waar je grens ligt
Verdien minimaal €0,20 per klant, per minuut
Inschrijven

LiveJasmin

 • Groot internationaal platform
 • Veel manieren om geld te verdienen
 • Uitbetaling elke twee weken
 • Veilig, betrouwbaar en discreet
 • Landen uitsluiten
Verdien tot 80% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven

BongaModels

 • Internationale bezoekers
 • Eenvoudig aanmeldingsproces
 • Meerdere manieren om geld te verdienen
 • Lage uitbetalingsdrempel
 • Mogelijkheid voor dagelijkse uitbetalingen
Verdien tot 50% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven

StripChat

 • 200 miljoen bezoekers per maand
 • 9 manieren om geld te verdienen
 • Promotie voor nieuwe modellen
 • Betrouwbaar en veilig platform
 • Streamen via je mobiel
Verdien tot 60% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven

Xmodels

 • Groot internationaal netwerk
 • Verdiensten ligger hoger dan het gemiddelde
 • 2x per maand uitbetaald
 • Verdiensten kunnen oplopen tot 75%
 • Veel bezoekers uit Europa
Verdien tot 45% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven

Chaturbate

 • Zeer groot internationaal camplatform
 • Meerdere verdienmodellen
 • Dagelijkse uitbetalingen
 • Snel en eenvoudig registreren
 • Uitstekende support
Verdien 50% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven