Voordelen


 • Groot internationaal netwerk
 • Verdiensten ligger hoger dan het gemiddelde
 • 2x per maand uitbetaald
 • Verdiensten kunnen oplopen tot 75%
 • Veel bezoekers uit Europa
4.7/5
Verdien tot 45% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven

Overzicht


 • Eigenaar:
  DNX Network
 • Opgericht:
  2012
 • Minimale uitbetaling:
  €50
 • Uitbetalingsmogelijkheden:
  Bankoverschrijving, Paxum

Xmodels

Zou je graag willen werken als webcamgirl? Dan kun je eens denken aan het werken als webcam model bij Xmodels. Er zijn verschillende webcam jobs waar je je dan op kunt focussen, net wat dat er bij je past. Het voordeel als je voor Xmodels kiest, is dat je hier iedere maand kunt rekenen op een leuk bedrag. Er worden bij Xmodels altijd verschillende soorten en maten camgirls aangenomen. Iedereen kan dus webcam model worden bij Xmodels.

Het platform kent wel vijftien talen, daarom worden er ook steeds meer bezoekers aangetrokken. Bezoekers blijven vaak ook veel langer en dat heeft dan weer te maken met de hogere kwaliteit van het Xmodels camplatform. Het voordeel voor jou als webcamgirl is dat je dan ook meer gaat verdienen. Veel dames zijn hier iedere week erg succesvol en vinden het werk ook leuk om te doen. Jij kunt er ook werk van maken als je dat graag wil en je dan hier aanmelden.

Geld verdienen als webcamgirl bij Xmodels

Je wil graag webcam girl worden bij Xmodels, dan heb je alleen maar te maken met erg veel voordelen. Je krijgt ook erg hoge verdiensten en dat is altijd fijn als je ervoor werkt natuurlijk! Maar je moet het vooral dan ook doen omdat je het leuk vindt, dan kun je het ook langer en eenvoudiger volhouden. Sowieso is het aan te raden om het gewoon eens te proberen.

De voordelen hebben we voor jou even uitgezocht. Je verdient namelijk als webcam girl veel meer bij Xmodels dan bij de andere gebruikelijke cam platformen. Maar je krijgt ook de nieuwste webcam tools aangeboden zodat je meer kunt verdienen. Het camplatform staat er ook om bekend dat zij gegarandeerd zorgen voor veel bezoekers en daarmee krijg jij dus ook gegarandeerd meer verdiensten. Het is dan ook echt een veilig en professioneel camplatform te noemen en erg betrouwbaar.

Fijn om te weten, want uitbetalingen moeten wel snel uitgevoerd worden uiteraard en dat is hier zeker zo. Een ander voordeel is dat je je gratis kunt inschrijven als webcam model en dan zijn er ook geen verplichtingen. Jij kunt zelf alle uren bepalen en als je iets niet wil doen of je vindt het niet leuk dan kun je ook zo weer stoppen. Kortom, alleen maar erg veel voordelen als je er aan denkt om webcam girl te worden bij Xmodels.

Onderstaand een overzicht van de voordelen van het werken als webcammodel bij Xmodels.

Verdien tot 75% van de uitgaven van de bezoeker

Voor camgirls heeft Xmodels erg hoge verdiensten voorop staan. Let hierbij goed op want het uitbetalingspercentage ligt rond de 45% (35% voor bezoekers uit Nederland) en kan zelfs oplopen tot 75% voor de bezoekers die je via jouw persoonlijke link aanbrengt. Ideaal voor jou dus!

Zelf de prijs bepalen voor jouw webcamshow

Via Xmodels heb je de mogelijkheid om zelf de prijs te bepalen. Je kan de prijs altijd omhoog zetten of omlaag zetten. Er zijn erg veel mogelijkheden op het camplatform en dan krijg jij dus de kans om een juiste balans te vinden.

Iedereen is welkom

Jong en oud kunnen zich op Xmodels aanmelden. De enige eis is dat jij achttien jaar bent of ouder. Iedereen heeft op de site gelijke kansen dus als je het wil proberen, wacht er dan niet langer mee maar kies er nu voor.

Diverse samenwerkingsverbanden

Je wil geld verdienen en dan heb je bezoekers nodig, en dan graag zo veel als kan natuurlijk! Daarom heb je bij Xmodels te maken met een vast partnerschap met bijvoorbeeld Webcamsex.nl, en daardoor is er meer verkeer dus meer klanten = meer verdiensten voor jou.

Professioneel en uitgebreid platform

Alles is professioneel ingericht en klanten en modellen hebben volop mogelijkheden bij Xmodels. Het zorgt voor meer verdiensten en dat is ook hetgeen wat jij nodig hebt.

Betrouwbare partij

Al jaren lang is Xmodels actief in de markt en het is toch nog een vrij nieuw platform. Ze hebben zich al wel bewezen en ze behandelen alle webcam girls zeer professioneel.

Als je de keuze maakt om je te registreren dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Je hebt dus niet te maken met verborgen kosten of kosten die later nog in rekening worden gebracht. Xmodels is helemaal gratis en dat blijft zo zolang dat jij er lid bent. Het is alleen maar fijn als jij hier webcam girl wil worden want dat levert je alleen maar voordelen op. Je hebt dus te maken met erg hoge verdiensten en dat is hetgeen wat jij nodig hebt voor het werk wat je levert. Als je zelf bezoekers naar de site brengt dan krijg je extra geld en dat is alleen maar mooi meegenomen. Je kunt zelf je prijs aanpassen. Meld je daarom ook aan want dat is helemaal gratis en iedereen kan zich hier aanmelden, je moet alleen wel achttien jaar zijn of ouder.

Hoeveel geld kun je verdienen als webcammodel bij Xmodels?

Hoeveel geld jij gaat verdienen als webcamgirl bij Xmodels hangt af van hoeveel tijd jij er werkt. Het werk gaat echt per minuut, dus de hoogte van het bedrag wat jij krijgt hangt af van hoeveel minuten per maand jij er werkt en waar dat de bezoekers vandaan komen (welk land).

Als jij als Nederlander aan het werk gaat bij Xmodels, verdien je zo’n €0,18 per minuut per bezoeker. Maar je hebt bij Xmodels veel extra’s voor de bezoekers, daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld privé webcamshows, die 6x zoveel opleveren. Je kunt hierbij dan als webcamgirl tot €1.20 per minuut per bezoeker verdienen. Als je dan ook nog eens boven de 7500 minuten per maand uit kunt komen dan krijg je een extra beloning van €0,05 per minuut.

Het geld wat jij hier hebt verdiend wordt netjes overgemaakt naar je bankrekening. Dit wordt twee keer per maand overgemaakt, dus dan hoef je nooit lang op je geld te wachten. Het is dus eigenlijk zo dat jij zelf in de hand hebt hoeveel je per maand kunt verdienen, hoe meer minuten je online bent en bezoekers hebt hoe meer je gaat verdienen.

Kan ik me inschrijven als webcam model?

Er zijn webcam jobs genoeg te vinden op Xmodels. Jij kunt hier dan ook aan de slag als webcam girl als je dat zou willen, als je maar 18 jaar bent of ouder. Het enige wat jij daarvoor verder nodig hebt is een computer en één of meerdere (HD) webcams. Ook moet je je bankrekening doorgeven waar dat jouw verdiensten op gestort kunnen worden. Veelal werkt het camplatform van Xmodels met Flash. Meestal zit deze software standaard op iedere PC. Online is het mogelijk voor iedereen om webcam girl te worden. Zorg dat jij er zin in hebt en dan kun je er leuk geld mee verdienen.

Voorproefje van de webcammodellen site van Xmodels

Misschien ben je nu wel heel benieuwd en wil je graag even kijken op de webcam modellen site van Xmodels. Dit kan natuurlijk hier al voordat jij je hebt aangemeld! Het enige wat je nu even moet doen is hieronder een kijkje nemen en dan kun je zien hoe dat de site eruit ziet.

Je kunt ook eens kijken wat je er zoal kunt doen want alles word je hier ook helder uitgelegd en dan weet je ook dat je niet voor verrassingen komt te staan achteraf. Het kan ook zijn dat je nog vragen hebt en dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan kunnen wij je natuurlijk snel verder helpen.

Het is helemaal niet moeilijk om webcamgirl te worden bij Xmodels. De website is heel duidelijk en wijst eigenlijk zichzelf. Je kunt dus gewoon zelf kiezen waar en wanneer je gaat werken en dan bepaal je ook zelf wanneer je gaat werken en wanneer je wil stoppen. Je zit nergens aan vast, geen vaste uren of dagen. Jij bent eigen baas en dat is ook zo fijn aan het werken als webcam girl, vrijheid en dan bepaal je ook zelf hoeveel geld je per maand kunt verdienen.

Inschrijven als webcam model bij Xmodels

Ben jij er nu echt klaar voor om zelf ook webcam girl te worden bij Xmodels? Dan kun jij je hier ook direct aanmelden en snel beginnen om op een leuke manier geld te verdienen. Je moet wel een goede HD webcam hebben en dan kun je echt snel starten. Zenuwen zijn niet nodig, jij bepaalt zelf hoe je in beeld wilt komen! Zorg dat je plezier hebt tijdens je webcam jobs en dan kun jij een goede webcamgirl worden bij Xmodels.

Veelgestelde vragen Xmodels

 • Welke bedrijf zit achter Xmodels?

  Xmodels maakt deel uit van het DNX netwerk, gevestigd in Luxemburg.

 • Waarom werken bij Xmodels?

  Naar eigen zeggen is Xmodels het nummer 1 live cam platform in Europa.

  Ze zijn actief in alle Europese landen en in de meeste andere landen buiten Europa. De websites zijn beschikbaar in meer dan 15 belangrijke talen, dus ze trekken bezoekers van over de hele wereld.

  Het platform biedt verschillende categorieën: vrouwen, mannen, koppels en transseksuelen. De verscheidenheid aan webcam modellen en de hoge kwaliteit van hun service dragen bij aan het feit dat ze de meeste bezoekers hebben in de live cam business. In de loop der jaren hebben ze een enorm netwerk opgebouwd en werken we samen met zeer succesvolle partnersites (bijv. www.Xcams.com, www.Webcamsex.nl, www.Cambabes.be, Camcandy.com, en nog veel meer!). Tot nu toe hebben ze al meer dan 25000 webcam modellen verwelkomd, maar ze staan altijd open voor meer modellen!

 • Hoe werkt Xmodels?

  Xmodels biedt jou een platform om live webcamsex shows te doen voor je bezoekers.

  Het platform heeft 3 soorten chats:

  • Free chat: In de free chat kunnen bezoekers gratis binnenkomen en voor een beperkte tijd met je gaan chatten. Door de bezoeker te plagen moet je hem overtuigen om een betalende chat met je te beginnen. Je moet geen harde shows doen in free chat maar deze tijd gebruiken om de bezoeker te overtuigen dat je de moeite waard bent om voor te betalen.
  • Privé chat: Deze chat is een betalende chat, je verdient geld per minuut dat je een bezoeker in deze chat hebt. Je kunt meer dan één bezoeker tegelijkertijd in de privé chat hebben. Heb je 3 bezoekers in dezelfde minuut, dan verdien je 3 minuten in 1 minuut. Private chat is een goede manier om veel minuten in een korte tijd te verdienen en meerdere bezoekers te vermaken.
  • VIP chat: Als een bezoeker jouw aandacht voor hem alleen wil dan kan hij jou uitnodigen voor een VIP chat. Een VIP chat is een chat waarbij je met slechts één bezoeker praat. De bezoeker moet een hogere prijs per minuut betalen als hij een VIP-chat met je wil beginnen.
 • Wat heeft Xmodels van mij nodig?

  Tijdens het registreren moet je de volgende persoonlijke informatie doorgeven:

  • E-mail
  • Naam, adres en telefoonnummer
  • Een kopie van je ID
  • Een video ID opnemen waar we duidelijk je gezicht en ID kunnen zien.

  Al deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld!

  Alleen de administratie van Xmodels kan deze informatie zien. Zij zullen nooit persoonlijke gegevens doorgeven aan bezoekers!

  Als model kun je er ook voor kiezen om anoniem te werken door een masker te dragen of je gezicht niet te laten zien aan bezoekers. Dit is geen enkel probleem.

 • Kan ik landen/provincies blokkeren?

  Xmodels biedt verschillende opties om een maximale bescherming van jouw privacy te garanderen;

  • Je kunt bezoekers uit bepaalde landen blokkeren
  • Je kunt bezoekers binnen een bepaalde straal rond je adres blokkeren
  • Je kunt je land verbergen voor bezoekers.
 • Is het mogelijk om als koppel te werken?

  Op Xmodels kun je er ook voor kiezen om als koppel te werken.

  Om als koppel te werken moet tenminste één van jullie een geldig Xmodels account hebben. Zodra je alle 5 stappen van de registratie hebt doorlopen kun je je partner als deelnemer registreren.

  Het is ook mogelijk om met 2 xmodels-accounts samen te werken. In dat geval dient het xmodel dat zijn/haar account gaat gebruiken om online te gaan de andere xmodels aan te merken als deelnemer.

 • Is een webcam splitter toegestaan?

  Ja, dit is toegestaan, maar wordt niet aanbevolen.

  Xmodels adviseert om een goede HD webcam rechtstreeks op hun webcam applicatie aan te sluiten, zonder gebruik te maken van een splitter. Het gebruik van een goede HD webcam zal de live stream bevorderen en jouw bezoekers ervan overtuigen om langer te blijven chatten!

 • Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Accounts kunnen te allen tijde worden verwijderd, maar het is niet mogelijk om dit zelf te doen.

  Als je wil dat je account wordt verwijderd, stuur dan een e-mail naar info@xmodels.ch met je gebruikersnaam en het verzoek om je account te laten verwijderen. Je account zal vervolgens binnen 24 uur worden verwijderd.

 • Wat zijn de contactgegevens van Xmodels?

  Het Xmodels support team is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds.

  Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met het support team:

  • Live chat: opent automatisch op de help pagina
  • E-mail: info@xmodels.com