Voordelen


 • 200 miljoen bezoekers per maand
 • 9 manieren om geld te verdienen
 • Promotie voor nieuwe modellen
 • Betrouwbaar en veilig platform
 • Streamen via je mobiel
4.8/5
Verdien tot 60% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven

Overzicht


 • Eigenaar:
  Technius Ltd
 • Opgericht:
  2016
 • Uitbetalingsdrempel:
  $50
 • Uitbetalingsmogelijkheden:
  Banoverschrijving, Paxum, Crypto, ePayService en Cosmo Payment

StripChat

Zou je willen werken als webcam model bij StripChat? Het is heel logisch dat je dan nog wat vragen hebt en er graag wat meer over te weten wil komen. Door aan het werk te gaan als webcam girl kun jij een leuk bedrag verdienen. Hoe hoog dat bedrag is heb je ook zelf in de hand, want hoe meer minuten je online bent en bezoekers hebt, hoe meer geld jij kunt verdienen.

Het is wel goed dat je van tevoren weet dat je achttien jaar of ouder moet zijn om de webcam jobs uit te mogen voeren. Maar dat is wel ongeacht wat je lengte, gewicht of huidskleur is.

Alle dames kunnen dus erotisch thuiswerk doen. Op die manier kun jij lekker jezelf zijn en je eigen tijden indelen, dat zou jij toch ook willen? Het is verder eenvoudig werk, maar als jij er echt voor wil gaan dan kun je echt erg veel geld verdienen als webcam girl bij StripChat.

De kwaliteit is hoog, het is betrouwbaar dus waar wacht je nog op? Lees snel verder, kom er alles over te weten en dan is het aanmelden ook zo geregeld! 

De voordelen van webcammen bij StripChat

Je wil graag webcammodel worden, maar dan is er nog de vraag: wat zijn de voordelen voor jou als webcam girl bij StripChat? Daar gaan we graag wat dieper op in. Hieronder hebben we de voordelen al voor je op een rijtje gezet, maar wat uitleg is alleen maar mooi meegenomen.

Je hebt om te beginnen te maken met flink hoge verdiensten bij dit webcam platform. Daarbij ligt het starttarief al vrij hoog en dan kan nog eens het uitbetalingspercentage oplopen tot wel 60%. Let goed op, want de nieuwe modellen krijgen ook nog een promotie. Verder maak je maandelijks kans op een prijzenpot. Deze prijzenpot kan oplopen tot wel $24.000!

Er komen dankzij StripChat zelf ook veel meer bezoekers naar de website. Veel bezoekers wil voor jou zeggen een grotere kans dat zij op je klikken en dat jij dus meer geld kunt verdienen. Er worden je ook nog een aantal handige webcamtools aangeboden en dan kun je daardoor ook weer sneller en meer geld verdienen.

StripChat is een betrouwbaar platform, waar jij snel en veilig aan het werk kan als webcam girl. Je hebt verschillende extra opties zoals het blokkeren van vervelende klanten, want het gaat er om dat jij je er veilig voelt.

Verder zit je als webcam model nergens aan vast. Je kunt je gewoon gratis aanmelden en dat blijft ook gratis. Als je wil stoppen, kan dat ook wanneer je maar wil. Jij bent eigen baas en hebt het hier bij StripChat allemaal zelf in de hand, ook hoeveel je gaat verdienen.

Alle voordelen nog even op een rijtje voor je:

 • 9 manieren om geld te verdienen
 • Meer dan 200 miljoen maandelijkse bezoekers
 • Elke maand $24000 aan wedstrijdgeld
 • Streamen via je mobiel
 • 24/7 ondersteuning en DMCA-bescherming
 • 2 weken verkeersboost voor nieuwe modellen

Een groot voordeel wat jij hebt als je je aan gaat melden als webcam model bij StripChat, is dat het aanmelden helemaal gratis. Het registreren is volledig gratis en dat zal ook altijd zo blijven. Geen verborgen kosten achteraf, en ook geen andere verrassingen!

Dan is er nog het hoge uitkeringspercentage en dat mag je ook echt wel zien als een groot voordeel. Er geldt namelijk een percentage van 60% en dan kun je dus flink wat verdienen.

Maar dat is nog niet alles, want nieuwe webcam girls krijgen bij StripChat ook nog eens een promotie. Dit is dus sowieso lekker om zo te mogen beginnen. Je kunt zelf ook nog je prijs aanpassen en dan kun je zelf bekijken hoe je het meeste kunt verdienen en op welke momenten.

Ben jij bang dat je niet geschikt bent voor dit werk? Dat is nergens voor nodig. Iedereen vanaf achttien jaar en ouder is bij StripChat welkom om zich in te schrijven. Dit is helemaal gratis dus je kunt vandaag nog beginnen met het werken als webcam model bij StripChat.

Webcamgirl worden bij StripChat, wat verdient dat?

Je bent natuurlijk wel benieuwd wat je per week of per maand kunt verdienen bij StripChat als je gaat werken als webcam model. Het is lastig om dat van tevoren te zeggen. Het hangt namelijk af van hoeveel minuten je er aan het werk bent. Daarnaast hangt het ook af van waar dat je klanten vandaan komen. Verder is het ook mogelijk om met klanten een privé chat starten, als zij dat graag met je willen. Daarmee kan je dus ook weer extra geld verdienen.

Het geld dat je verdient als webcamgirl bij StripChat wordt elke maand netjes aan je overgemaakt. Je kan dus rekenen op mooie bedragen. Daarnaast heb je zekerheid van inkomsten als jij hier zelf aan het werk gaat als webcamgirl.

Hoe meer minuten je aan het werk gaat bij StripChat en hoe meer bezoekers je elke keer hebt, hoe hoger het bedrag is wat je per week of per maand kunt verdienen.

Op StripChat kun je als webcammodel geld verdienen op de volgende manieren:

 • Token tips ($0,05 per token voor het model)
 • Privé shows (dat kost de klant standaard $1.20 per minuut)
 • Spying members ($0.40 per minuut)
 • Cam2Cam shows ($1.60 per minuut)
 • Group shows en Ticket shows
 • Fan Club
 • Bonus cash
 • Content verkopen

Is webcammodel worden iets voor mij?

Goed om te weten is dat iedereen als webcammodel bij StripChat kan werken, je moet alleen wel achttien jaar zijn of ouder. Hoe dat jij eruit ziet maakt niet uit, want er komen erg veel bezoekers op de site en zij hebben allemaal zo hun eigen wensen en voorkeuren.

Je hebt er ook niet veel voor nodig als je wil werken als webcamgirl. Je moet een snelle computer of laptop hebben en dan ook is het beter om er een te hebben met een redelijke internetverbinding en uiteraard een goede webcam. Het gaat er om dat anderen je goed kunnen zien, want daar ga jij dus je geld mee verdienen.

Je moet ook je rekeningnummer doorgeven want dan kunnen ze het geld ook netjes naar je overmaken waar je voor hebt gewerkt. Het grootste gemak is dat jij zelf gaat bepalen wanneer je geld wil verdienen dus wanneer je wil werken. Dit kan in de ochtend, in de middag, in de avond en dan doordeweeks of in het weekend. Een uur, twee uur of een keer een week niet, jij beslist wat je wil doen. Dus zorg dat jij die keuze maakt en doe waar jij je goed bij voelt als je de webcam jobs bij StripChat uit gaat voeren.

Benieuwd wat jou te wachten staat als webcamgirl?

Je hebt de tijd gehad om alles even door te nemen en weet nu wat de voordelen en mogelijkheden zijn als je webcamgirl wil worden bij StripChat. Maar toch is het fijn als je wel een eerste indruk hebt van de website en dan weet hoe het er aan toe gaat. Van daaruit kun jij dan definitief de keuze maken om je er aan te melden en dan zelf te gaan werken als webcam model.

Het gaat eigenlijk allemaal wel vanzelf. De site is overzichtelijk en je moet gewoon de stappen volgen en dan weet je zo waar je aan toe bent. Mocht het zo zijn dat je nog ergens vragen over hebt of ergens meer over wil weten, dan kun jij contact opnemen en wordt er alles aan gedaan om je snel verder te helpen.

Als je denkt aan webcamgirl worden, dan moet je weten dat het helemaal niet moeilijk is en je kunt zo mooi wat extra geld verdienen. Even in de slaapkamer een paar uur werken en zo wat extra geld verdienen, zo gek is dat nog niet. Jij doet alleen waar dat jij je goed bij voelt en dan blijft het leuk!

Webcammodel worden bij StripChat

Als je alles door hebt genomen en je wil graag zelf aan de slag als webcam girl, dan kun jij je nu aanmelden bij StripChat. Je kunt dan snel beginnen met geld verdienen op een snelle, leuke en spannende manier. Je moet dus wel zorgen dat jij een goede webcam hebt met HD kwaliteit. Zorg ook dat je internetverbinding in orde is, want het zou zonde zijn als je bezoekers beelden te zien krijgen die wegvallen of haperen.

Even een kleine investering doen dus en dan ga jij veel geld verdienen als webcamgirl bij StripChat. Als je er al veel zin in hebt, wacht dan niet langer maar ga je direct registreren en dan zou je vandaag zelfs nog aan de slag kunnen gaan en je eerste geld kunnen verdienen.