Voordelen


 • Groot internationaal platform
 • Veel manieren om geld te verdienen
 • Uitbetaling elke twee weken
 • Veilig, betrouwbaar en discreet
 • Landen uitsluiten
4.9/5
Verdien tot 80% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven

Overzicht


 • Eigenaar:
  JWS Americas S.à r.l.
 • Opgericht:
  2001
 • Uitbetalingsdrempel:
  $100
 • Uitbetalingsmogelijkheden:
  Bankoverschrijving, Paxum, Directa24, WebMoney en ePayService

LiveJasmin

Het werken als webcam girl, hoe denk je er over? Of heeft het al wel een tijdje je aandacht, maar heb je geen idee wat jij er mag verwachten? Goed om je er dan eens in te verdiepen, want dan kun je zelf ontdekken wat je als webcam model mag verwachten en welke webcam jobs er zoal te vinden zijn bij LiveJasmin.

Je wil weten hoe het gaat, maar ook wat de voordelen zijn, wat de kosten zijn en wat je kunt verdienen. Middels deze review kom je daar snel meer over te weten! Dus gewoon een kwestie van snel verder lezen en dan worden als het goed is al je vragen snel beantwoord.

Gelukkig is een ding zeker en dat is dat LiveJasmin een betrouwbaar platform heeft welke internationaal werkt. Daarom heb je ieder moment van de dag goede support en toegang tot de LiveJasmin Wiki. Het is een erg groot platform en daarom kun jij er ook zeker van zijn dat je elke maand een flink bedrag kunt verdienen als webcam girl. Lees daarom onderstaande informatie goed door en dan krijg je een beter beeld van wat dit 18+ werk voor jou kan betekenen!

Webcammen bij LiveJasmin

Je bent vast en zeker erg benieuwd naar alle voordelen van LiveJasmin en die leggen we je dan ook graag uit. Als je je aan zou willen melden bij LiveJasmin dan is het goed om alvast te weten dat het altijd gratis is en dit blijft ook zo. Dus niet achteraf nog bepaalde kosten of verrassingen, nee alles is gratis.

Je kunt rekenen op erg hoge verdiensten en ze hebben een uitbetalingspercentage welke hoog kan oplopen tot wel 80%. Het gaat over een internationaal webcamplatform en daarom ben je ook altijd zeker van veel bezoekers die direct naar je willen kijken. Jij kunt dus snel aan de slag om te werken als webcammodel en beginnen met geld verdienen.

Het is een veilig en betrouwbaar platform waar jij kunt werken wanneer je maar wil en zo lang als je maar wil. Jij hebt zelf de optie om bepaalde landen uit te sluiten, en dat wil dan zeggen dat je geen bezoekers meer uit dat land ontvangt. Dit bepaal jij ook helemaal zelf dus dat is wel ideaal om toe te passen als jij een bepaalde taal niet goed spreekt bijvoorbeeld.

De voordelen

Onderstaand een overzicht van de voordelen van het werken als webcam model bij LiveJasmin.

 • Groot internationaal platform
 • Verdien tot 80% van de inkomsten
 • Elke twee weken uitbetaald
 • 24/7 ondersteuning vanuit LiveJasmin
 • Flexibele werktijden
 • Veilig, betrouwbaar en discreet
 • Mogelijkheid om bepaalde landen uit te sluiten

Voordelen zijn er meer dan genoeg te vinden bij LiveJasmin, maar wat is voor jou nou het meest aantrekkelijk als je webcam girl wil worden? Dat is toch eigenlijk wel dat jij geen geld hoeft te betalen om aan het werk te kunnen gaan als webcammodel.

Zo is het registreren gratis en dat blijft gratis. Daarnaast heb je ook nog te maken met het uitbetalingspercentage, wat flink kan oplopen tot wel 100%! Hiervoor dien je wel zelf nieuwe bezoekers aan te brengen via jouw eigen linkje. Deze bezoekers leveren namelijk nog eens 20% extra op. Als je dit niet doet, kun je tot 80% van de omzet verdienen. Verder kun je ook nog je eigen prijs bepalen die je aan klanten vraagt, bijvoorbeeld voor privé shows.

Als je door hebt hoe het allemaal werkt dan kun je ook al snel meer bezoekers aantrekken en dus meer geld verdienen. Misschien twijfel jij wel of je wel geschikt bent voor dit erotische thuiswerk? Stop daar dan mee want dat is helemaal niet nodig. Iedereen is er geschikt voor! De enige vereiste is dat je 18 jaar bent of ouder.

Alle klanten hebben zo hun eigen voorkeuren en wensen. Er zijn dus veel verschillende soorten webcamgirls nodig, want iedere klant zal tevreden gehouden moeten worden op LiveJasmin. Door het drukke netwerk kan LiveJasmin je garanderen dat er vrijwel altijd genoeg bezoekers online zijn. Op die manier kun jij dus lekker aan het werk en geld verdienen. Dus als dat jou aanspreekt, is het webcammen wellicht wat voor jou! 

Hoeveel geld kan je verdienen als webcam girl?

Het is niet zomaar te benoemen wat jij gaat verdienen als webcam model bij LiveJasmin. Het hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals hoeveel minuten jij per week of maand werkt. Maar het hangt ook af van hoeveel bezoekers jij hebt en waar dat zij vandaan komen.

Bij LiveJasmin werken ze met 2 wekelijkse periodes. Aan het eind van iedere periode worden alle minuten bij elkaar opgeteld en vervolgens omgerekend naar verdiensten. De verdiensten van een periode worden 25 dagen later uitbetaald. Ook kunnen er eventuele extra cam verdiensten daarbij worden opgeteld. Denk hierbij aan privé chats of exclusieve foto’s die je verkocht hebt.

Je hoeft er zelf niets voor te doen, alles wordt gewoon voor jou geregeld en dan netjes op je bankrekening overgemaakt. LiveJasmin werkt internationaal en dan kun jij er ook vanuit gaan dat jij echt een flink bedrag kunt verdienen op dit platform. Een goede manier dus om je eigen werktijden te kiezen, zelf te bepalen waar en wanneer je werkt en wat jij verdient!

Bij LiveJasmin kan je als webcammodel geld verdienen op de volgende manieren:

 • Privé chat/show
 • Tips
 • Video bellen
 • VIP Show
 • Handelingen op aanvraag
 • My Story subscriptions
 • Fan Club subscriptions
 • Betaalde berichten versturen
 • Premium foto’s en video’s verkopen

Een flinke lijst, zoals je kunt zien! En dat is nog niet eens alles. Wil je zelf uitrekenen hoeveel je kunt verdienen met erotisch thuiswerk bij LiveJasmin? Gebruik dan onderstaande calculator.

Webcam model worden bij LiveJasmin

Wil jij graag webcamgirl worden bij LiveJasmin, maar twijfel je of jij wel geschikt bent? Dat is helemaal nergens voor nodig. Dus zorg dat jij daarmee gaat stoppen, want iedereen kan webcam girl worden bij dit platform, als je maar 18 jaar of ouder bent!

Bij LiveJasmin is iedereen welkom, ongeacht je geslacht, geaardheid, leeftijd, huidskleur of postuur. Er komen iedere dag veel verschillende bezoekers en die hebben allemaal zo hun eigen wensen en verlangens en daar kan zo dus goed op in worden gespeeld.

Iedereen is anders op de site en dat is maar goed ook. Zo kunnen alle klanten op LiveJasmin tevreden worden gehouden. Je hebt zelf niet veel nodig als je wil beginnen als webcamgirl. Je moet wel een computer of laptop hebben met een stabiele internet verbinding en uiteraard een goede webcam.

Verder moet je nog je bankrekeningnummer doorgeven zodat daar je geld op gestort kan worden. Je kunt er het beste wel voor zorgen dat jij een webcam hebt van HD kwaliteit. Als je alles in hebt gevuld kan het werken als webcam girl beginnen bij LiveJasmin, dus meld je je direct hier aan?

Hoe ziet het model center van LiveJasmin er dan uit?

Je wil vast en zeker graag even rondkijken voordat je je gaat registreren op LiveJasmin. Daarom bieden wij je deze mogelijkheid ook aan zodat jij een idee krijgt van welke sfeer er hangt. Je kunt ook even kijken naar de verschillende modellen en hoe dat de website er uit ziet. Gewoon even tijd vrijmaken en dan kun je het hieronder even bekijken.

Via het model center van LiveJasmin heb je ieder moment van de dag toegang tot de Wiki. Daarnaast is er ook 24/7 live chat ondersteuning. Mocht je dus nog vragen hebben of ergens wat meer over willen weten dan kun jij altijd contact opnemen en word je snel verder geholpen.

Het is ideaal om snel te kunnen beginnen met het werken als webcamgirl, want dan kun jij snel leuke verdiensten binnen halen. Lekker thuis werken of elders, waar en wanneer je maar wil. Dat willen veel dames wel! Jij krijgt deze kans nu aangeboden, en dan bepaal jij zelf hoelang je dit wilt gaan doen. Je kiest zelf of je een halve dag wil werken, of een avond, of in het weekend, of alleen doordeweeks. Zorg daarom dat jij weet wat je wil en kun je je ook snel gratis registreren bij LiveJasmin.

LiveJasmin webcam model worden

Denk je dat je er ook helemaal klaar voor bent om te gaan werken als webcam girl bij LiveJasmin? Dan kun jij al snel beginnen met het binnenhalen van een mooi bedrag door gewoon vanuit je eigen huis te cammen. Je kunt je hier direct registeren zodat je er snel mee kunt beginnen.

Als je je aan gaat melden dan moet je er ook voor zorgen dat je verder alles in orde hebt, een goede PC of laptop, een webcam van HD kwaliteit en dan nog een stabiele internet verbinding. Je moet wel goed beeld hebben namelijk, want als je beeld wegvalt of gaat haperen, dan kost het je klanten en komen ze ook niet terug. Je wil juist inkomsten krijgen en opbouwen en daarom moet je wel een goede kwaliteit HD webcam hebben.

Zorg dat je in beeld hebt wat je wil en dan kun jij beginnen met geld verdienen! Doe waar dat jij je prettig bij voelt, je kunt rustig aan beginnen en dan doe je gewoon waar dat jij achter staat en dan bouw je het langzaam op.

Veelgestelde vragen over het cammen bij LiveJasmin

 • Wat voor computer en apparatuur heb ik nodig om op LiveJasmin.com te kunnen cammen?

  Om online te gaan heb je alleen een webcam van goede kwaliteit, een computer en een internetverbinding nodig. Voor de perfecte streamingkwaliteit is echter de juiste apparatuur nodig. Hoe beter de camera, computer en verbinding, hoe hoger de kwaliteit van je stream zal zijn.

 • Wat moet ik doen tijdens een private show?

  Indien je cammed in een naaktcategorie, word je geacht een erotische show te geven zoals de klant wenst, volgens de eerder gemaakte afspraken.

  Houd er rekening mee dat in het geval je weigert aan het verzoek van een klant te voldoen, de verdiensten van de desbetreffende Privéshow aan de klant zullen worden terugbetaald.

 • Wat is het verschil tussen Free en Member chat?

  Als je bent ingelogd in de Gratis chatruimte kunnen alle bezoekers, zowel Gasten als Leden, jouw videobeelden zien. Je moet chatten met je bezoekers en je mag niet naakt zijn.

  In het ‘Members only’ gedeelte mag je wel naakt zijn, omdat niemand jou kunt zien. Ze zien jou pas als je wordt gevraagd mee te gaan naar een privé chat.

 • Hoe weet ik wie Gast en wie Lid is in mijn Gratis chatroom?

  Gasten zullen altijd verschijnen met een naam zoals gastxxx, waarbij x staat voor een getal. Leden daarentegen hebben hun eigen, persoonlijke gebruikersnamen. Je kunt ook leden zien met een VIP-tag achter hun nickname. Dit zijn leden die deelnemen aan de VIPMember awards.
  Als een lid je meevraagt naar privé, verschijnt er een nieuw venster met de naam van de klant in een gele tab in de linkerbovenhoek.

 • Hoeveel leden kunnen tegelijkertijd in mijn private room aanwezig zijn?

  Maximaal 6 members.

 • Hoe treed ik in contact met de klantenservice?

  Medewerkers van de klantenservice staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jou klaar. Je kunt contact met hen opnemen in de chatroom van de Klantenservice door te klikken op het pictogram ‘Messages – Support chat’ in je Performer-account. Je kunt ook een bericht sturen naar het Support team door te klikken op ‘Messages – Message to Support’