Voordelen


 • Internationale bezoekers
 • Eenvoudig aanmeldingsproces
 • Meerdere manieren om geld te verdienen
 • Lage uitbetalingsdrempel
 • Mogelijkheid voor dagelijkse uitbetalingen
4.8/5
Verdien tot 50% van de uitgaven van je bezoekers
Inschrijven

Overzicht


 • Eigenaar:
  Proweb Progressive Development Ltd
 • Opgericht:
  2012
 • Uitbetalingsdrempel:
  €50
 • Uitbetalingsmogelijkheden:
  Paxum, Webmoney, ePayService, Cryptocurrency

BongaModels

Verschillende dames hebben al de keuze gemaakt om webcam girl te worden bij BongaModels. Jij zou de volgende kunnen zijn als je op deze manier graag geld wil verdienen. Je bepaalt zelf wanneer je wil werken, waar en hoeveel uren je wil maken. Hierdoor bepaal je ook zelf hoeveel je per maand gaat verdienen met de webcam jobs. Een goed moment om er daarom eens wat meer over te weten te komen en dat kan hier.

Misschien ben je al een tijdje van plan om online te gaan werken als webcam girl bij BongaModels. Als je nu door gaat zetten dan kun jij er vanuit gaan dat je iedere maand een leuk bedrag gaat verdienen. Iedereen boven de achttien jaar is hier welkom dus jij ook!

Het maakt niet of je klein bent of groot, dun of dik, blank of gekleurd, echt iedereen kan hier werken als webcam girl. Je moet er alleen wel goed op zijn voorbereid dat het een Engels platform is. Dit wil dus zeggen dat je hierdoor vanzelf bezoekers krijgt van over de hele wereld. Dit is dan ook weer in jouw voordeel want hierdoor kun jij dus snel meer bezoekers krijgen en ook meer geld verdienen.

Steeds meer dames kiezen ervoor om met erotisch thuiswerk aan de slag te gaan en zo kun je ook eens wat extra bijverdienen als je dat zou willen. Probeer bezoekers zolang als mogelijk bij je te houden want dan verdien je ook meer geld met je webcam jobs op BongaModels.

Werken als webcamgirl bij BongaModels

De hoge verdiensten die je gaat krijgen als je gaat werken als webcam girl bij BongaModels zijn een groot voordeel, maar er is nog veel meer wat voor jou erg aantrekkelijk gaat zijn. Je gaat hier namelijk veel meer verdienen dan bij andere webcam platformen.

Je krijgt ook nog eens te maken met diverse handige webcamtools en die zorgen er dan ook weer voor dat jij als webcam girl meer geld kunt verdienen. Ook wordt er gegarandeerd gezorgd voor veel bezoekers op de website. Daarnaast is het een erg betrouwbaar bedrijf met een veilig en professioneel platform. Dit is altijd wel fijn om te weten, want dan weet je ook zeker dat je wordt uitbetaald voor je geleverde diensten.

Als je de keuze hebt gemaakt om je er ook aan te willen melden, dan heb je direct weer een voordeel te pakken bij BongaModels, want het inschrijven is helemaal gratis en dan zijn er ook geen verdere verplichtingen. Jij mag dus zelf bepalen wanneer je wil werken en als het niet is wat je denkt dan kun je je altijd weer afmelden.

De voordelen

Onderstaand een overzicht van de voordelen van het werken als webcammodel bij BongaModels.

 • Hoog uitbetalingspercentage van 50%
 • Verdien tot 25% extra op nieuwe klanten die jij aanbrengt
 • Verdien nog eens 5% extra als jij nieuwe modellen weet aan te brengen
 • Verschillende betaalmethoden
 • Snel aanmeldproces
 • Erotisch thuiswerken waar en wanneer jij wil
 • Live gaan via je mobiel of tablet
 • Geen verplichtingen

Je hebt je keuze gemaakt en eigenlijk wil je je wel graag aanmelden bij BongaModels. Er zijn daar geen kosten aan verbonden dus aanmelden is helemaal gratis.

Meld je aan als webcammodel wat volledig gratis is en ook na het registreren zijn er geen extra kosten. Maar er is nog een ander voordeel en dat is toch wel het hoge uitbetalingspercentage. Er geldt dan een percentage van meer dan 50% en dan kun jij dus echt wel goed verdienen als jij webcam girl gaat worden bij BongaModels.

Als je dan zelf ook nog eens bezoekers mee gaat brengen die naar de site komen, dan krijg je hier ook nog eens een extra bedrag voor uitgekeerd. Dit gaat dan allemaal samen met geweldige prijzen! Jij kunt alle prijzen namelijk zelf aanpassen op je site, en daarom is het ook echt een geschikt platform voor iedereen. Jij kunt zelf je prijs hoger of lager zetten waardoor jij de juiste balans kunt vinden.

Als je boven de achttien jaar bent dan ben je welkom op BongaModels en kun je je direct aanmelden, snel aan de slag gaan en geld verdienen. Er zijn meer dan genoeg bezoekers die zitten te wachten op webcam girls als jij en graag betalen voor wat jij voor hen gaat doen!

Hoeveel geld kun je verdienen als webcammodel bij BongaModels?

Hoeveel je precies per week of per maand gaat verdienen bij BongaModels is lastig te zeggen en dat komt omdat het afhankelijk is van hoeveel minuten jij per maand gaat werken. Het hangt ook af van hoeveel bezoekers je krijgt en waar dat zij vandaan komen.

Als je uit België of Nederland komt dan kun jij op een snelle manier veel bezoekers en inkomsten maken. Er zijn dan ook nog veel extra’s zoals bijvoorbeeld een privéchat waarbij je meer kunt verdienen. Maar wist je dat je inkomsten ook verhoogd kunnen worden wanneer je boven een bepaald aantal minuten per maand uitkomt?

Alles wat je bij BongaModels hebt verdiend als live webcamgirl kan je laten uitbetalen via verschillende betaalmethodes, zoals Paxum, ePayService en ook met cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum. Er wordt een uitbetaling gedaan als je meer dan 50 euro hebt verdiend, iedere maandag, of wanneer jij daarom vraagt. Je kunt het op je account allemaal zelf instellen.

Bij BongaModels kan je geld verdienen op de volgende manieren:

 • Private chat (standaardprijs is 60 tokens per minuut)
 • Full private chat (standaardprijs is 90 tokens per minuut)
 • Spy mode (standaardprijs is 15 tokens per minuut)
 • Group chat (standaardprijs is 30 tokens per minuut)
 • Tips

Kan ik ook aan de slag als webcamgirl?

Uiteraard kun jij ook werken als webcam girl! Iedereen die achttien jaar is of ouder kan aan de slag bij BongaModels. Hoe dat jij eruit ziet maakt niet uit, je moet alleen wel een goedwerkende computer of laptop hebben en beschikken over stabiel internet en dan nog één of meerdere webcams. Het beste kun je dan een webcam gebruiken van HD-kwaliteit.

Daarnaast moet je ook een bankrekening hebben waar dat je geld dan op gestort kan worden als je wat hebt verdiend. Het is verder allemaal erg eenvoudig want er wordt gebruik gemaakt van Flash, wat eigenlijk standaard op elke PC staat. Als dat nog niet zo is dan kun je dat gewoon downloaden, de stappen volgen en dan installeren en dan ben je er ook klaar voor om als webcam girl te beginnen bij BongaModels.

Zorg dat jij lekker jezelf blijft en dan kun je volop genieten van het werken als webcam model bij BongaModels.

BongaModels; voorbeeld van de site

Inmiddels ben je al veel te weten gekomen over BongaModels. Maar wil jij nu ook graag als webcam model aan de slag of wil je eerst even kijken hoe dat het in zijn werk gaat? Wij snappen dat je hier graag geld wil verdienen, maar ook wel eerst wil zien hoe dat de site eruit ziet en hoe dat het in zijn werk gaat.

Je kunt hieronder daarom eerst een kijkje nemen hoe dat dat de site eruit ziet. Het wijst zich allemaal eigenlijk vanzelf, maar toch kan het zijn dat je iets wil weten of dat je ergens vragen over hebt en dan zijn wij er om alle vragen te beantwoorden.

Als je webcam model wil worden is dat helemaal niet moeilijk, je kunt gewoon werken in je eigen vertrouwde omgeving en dan kun je doen wat je maar wil en je bepaalt ook zelf hoelang je wil werken en op welk moment. Kom daarom snel een kijkje nemen op de site zodat je weet wat je hier kan verwachten.

Werken als webcamgirl bij BongaModels

Op het moment dat jij bovenstaande informatie goed door hebt genomen, je hebt de site van BongaModels goed bekeken en je bent er klaar voor om zelf webcam girl te worden, dan is het tijd om daar nu snel eens wat mee te gaan doen.

Je kunt je dan direct inschrijven en kunt snel beginnen met het verdienen van geld op een leuke, spannende en unieke manier. Je moet er wel even voor zorgen dat jij een goede webcam ter beschikking hebt, en het beste is dan in HD-kwaliteit. Zo kun jij er dan snel voor zorgen dat je direct een goede start maakt en niet begint met slecht beeldkwaliteit, want dat kan je klanten kosten en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Maak je verder geen zorgen, je hoeft niet zenuwachtig te zijn want je kunt gewoon jezelf zijn. Probeer klanten zo lang als mogelijk bij je te houden want dan kun je ook het meeste geld verdienen. Het zal allemaal vanzelf gaan, maar begin er rustig mee, wen er aan en dan kun jij zelf bepalen waar en wanneer je geld gaat verdienen.